Parem a sopar a Ca la Paula de Castellfollit de la Roca. Ara a Castellfollit s’hi entra principalment per anar a menjar a aquesta fonda que ha recuperat els principis d’una casa de menjar honest. Una fonda il·lustrada, amb una idea precisa de les coses. Uns cigrons amb oli i sal – record del dinar de casa dels dilluns- i un filet de porc. En parlem amb en Joan, fill de Camprodon, que havia fet de flequer i que després ha donat consell per fer menjar bo i que torni a les millors receptes dels nostres productes i ara és l’ànima d’aquesta nou sobre el cingle. “Per fer bon pa necessitem bon blat!”. No és el mateix un pa de benzinera que un pa fet amb la saviesa d’un obrador. Però l’hedonisme auster que es porta avui no ens ha de conduir inevitablement al pa-xiclet. Ca la Paula – i la Pauleta que acaben d’obrir a Olot- són exemples de menjar bo a un preu molt bo. I d’unes ganes de fer les coses ben fetes.
5 comentaris:
Potser estaria bé actualitzar aquest escrit, ves-hi ara a Ca La Paula i quedaràs parat. És el pitjor lloc per anar a menjar, a part de lo brut que està i el pèssim servei. No tenen quasi res de la carta i a vegades hi ha treballant menors d'edat i sense papers. És un lloc que sanitat hauria de tancar.
Dons ara ha canviat de mans i s'hi torna ha menjar força be!
Nosaltres hi hem anat avui i el servei ha estat excel·lent. Honestament, hem menjat molt i molt bé. No en dubteu, s'hi pot anar a dinar amb garanties.
Totalment d'acord amb aquests dos últims comentaris; la gran varietat de plats del menú i la qualitat d'aquests i del servei ens han fet repetir dues vegades la mateixa setmana durant la nostra estada a la Garrotxa, i repetiríem...
Nosaltres acabem de passar dies i ho recomano!!! Dinar de qualitat, moltíssima varietat, tracte familiar, un equip de personal exce.lent!
Publica un comentari a l'entrada