10 de juliol 2008

Convergència serà més Casa teva


Convergència Democràtica de Catalunya celebra el seu 15è Congrés. Varem néixer el 1974 en la lluita per la recuperació de les llibertats i l’autogovern. Varem participar en posar els fonaments de la democràcia. Varem guanyar les primeres eleccions a la Generalitat reinstaurada el 1980 i varem governar durant 23 anys un país que es va sentir orgullós i emparat per un govern que sabia a on anava.

I fem només una llambregada al passat per mirar amb determinació el futur. La Catalunya d’avui ha evolucionat, lògicament, de la que va veure néixer CDC fa 34 anys. Del congrés d’aquest cap de setmana en sortirà un partit que enviarà un missatge renovat a la ciutadania de Catalunya: som el partit de la majoria i estem a punt per tornar la il.lusió, el lideratge i el bon govern que el país necessita.

Hi ha un temps per cada cosa...i tot i haver guanyat les eleccions de 2003 i 2006 hem restat a l’oposició veient com l’alternativa dels dos tripartits no quallava com una opció coherent i amb les idees clares. La Convergència d’aquest cap de setmana serà la d’un partit posat al dia que proposarà un projecte de llibertat, progrés i ambició col.lectiva per aquesta Catalunya que avui treballa, respira, somia i ambiciona molts cops malgrat el govern de la Generalitat.
I som conscients que, avui tots junts encara som pocs perquè el partit de la majoria sigui el partit que lideri un govern que torni a aixecar l’estat d’ànim col.lectiu del país. Per això la Casa Gran del Catalanisme és una aposta per conjugar el verb convergir elevat al quadrat i amb les portes obertes a tots els que creuen en una Catalunya nacional, integradora i que vulgui volar alt. Després d’aquest cap de setmana, Convergència serà més Casa vostre. N’estic convençut.