15 de gener 2008

Pizarro al PP: un partit excèntric a Catalunya

El Partit Popular fa tots els esforços per no recollir vots a Catalunya, i especialment a Girona, en les properes eleccions

El fitxatge de l'economista Manuel Pizarro, els atacs a la llengua catalana i la "dimonització" de l'Estatut converteixen el PP "en un partit excèntric a Catalunya"

Sembla clar que el Partit Popular s'està esforçant per treure un resultat esquifit a Catalunya. Pizarro és una de les persones que més insults ha llançat contra els catalans en els últims anys arrant de la proposta d'opa de Gas Natural cap a Fecsa-Endesa. L'home que al crit de "No pasarán" va sembrar la catalanofòbia en el procès massa polititzat de fussió de companyies elèctriques és el nou número dos del PP i candidat a vicepresident econòmic. El PP ha fet els comptes i ha decidit que li surt rentable electoralment insultar als catalans i atacar la seva convivència per recollir vots en altres parts de l'Estat.


Només així s'entèn les mentides del PP sobre la farsa que a Catalunya es persegueix el castellà. El Partit Popular s'està convertint ens uns aprenents de militants del partit "Ciutadans". Crec que és de lamentar que el centredreta català no estigui representat per un partit amb el que es pugui parlar raonablement de tots els temes. Amb aquest Partit Popular és del tot impossible. És un partit excèntric al sentir i al pensament ampliament majoritari dels ciutadans de Catalunya, sentin com sentin i votin al partit que votin.


Un vot de les comarques gironines que es vulgui fer respectar a Madrid és un vot a CiU. Es veu avui amb el posicionament del PP fitxant "campions" de la confrontació amb Catalunya, es veu amb un president Zapatero que s'ha demostrat que no compleix el que diu i es demostra amb una ERC més dependent que mai del socialisme català i espanyol. Això es veu avui i es veurà amb el desenvolupament de la campanya.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En el seu dia, el dos d'Aznar va ser un altre Pizarro dit Álvarez Cascos. Avui el dos de Rajoy és aquest empresari. Serà condició dels nous candidats del PP de posar de dos individuus essencialistes de l'Espanya única?