13 de març 2008

Moltes gràcies i a pencar!




He deixat passar tres dies des de la nit de les eleccions i l'escriptura d'aquestes ratlles. Sé que ho hauria d'haver fet abans. Com a mínim per agraïr a totes les persones que ens han votat i que ens han permés tenir un bon resultat a Catalunya i a les comarques gironines, en concret. D'aquí a uns dies penjaré una valoració més permenoritzada dels resultats. Però podem parlar de bons resultats per tres motiur: només CiU i PNB resisteixen la forta bipolarització PSOE-PP, el PSOE es queda amb majoria relativa i poques combinacions possibles per tirar endavant el dia a dia parlamentari -serem decisius- i, finalment, el vot registrat a Catalunya dóna lloc a moltes interpretacions però una de ben precisa és que els resultats del diumenge són fills directes de la decisió de fer el Tripartit el 2003. Decisió que tant ha beneficiat al PSC-PSOE i que tant ha perjudicat a ERC. Que cadascú en tregui les seves conclusions.






Ja tindrem dies per parlar-ne. Vull expressar un agraïment molt especialment a tota la gent que m'ha ajudat en aquesta campanya. Porto tres campanyes com a candidat i puc dir que aquesta és la que hem fet millor, la que hem tensat més totes les energies i totes les complicitats socials. A tots vosaltres, moltes gràcies. I als votants, sobretot. Ara, a pencar. Aquesta setmana és bona per analitzar resultats, fer llistat de propòsits i aserenar el cap després de tant tragí. La propera setmana aniré a presentar la credencial de parlamentari al Congreso de los Diputados. Uns dies de Setmana Santa - tres- a Lisboa i, després, a pencar de valent. Per això m'han votat. Per això m'honora la feina que faig i n'estic tant content.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei Jordi! Me n'alegro molt per tu! Et segueixo des que eres secretari general de la JNC (quan jo vaig entrar-hi a militar). I crec que et mereixes l'acta de diputat! Enhorabona.