06 de febrer 2008

El PSC en liquidació

El president Maragall ha anunciat la seva intenció de votar en blanc en les properes eleccions generals.
Qui això ha manifestat, la setmana passada va intentar de totes totes presentar un partit propi a les eleccions. Qui avui propugna el vot en blanc fa un any i dos mesos participava en els mítings del PSC demanant el vot per al candidat Montilla. I en fa quatre d’anys que demanava el vot pel candidat Zapatero com a apòstol d’un Govern que entendria Catalunya. Era la teoria del govern amic: deixem enrera aquest governs reivindicatius nacionalistes per anar de bracet amb el socialismo espanyol. I és ben veritat que han deixat enrera els governs reivindicatius. I és ben cert que el Partit dels Socialistes de Catalunya està en liquidació. Avui emergeix el PSOE-C.
El paper del PSC en la guerra PP-PSOE és el de posar-hi el camp de batalla: Catalunya. I no els importa els danys ni els damnificats a canvi que Zapatero s'endugui la victòria.El vot en blanc no és la solució. El vot en blanc fa créixer l’espai i els escons del PSOE i el PP. Catalunya ha de reaccionar. Perquè si no reacciona ara els que s’han mofat de Catalunya prendran nota que amb nosaltres es pot fer de tot.
Zapatero ha anat de farol pensant que això era una partida de pòquer, però s'adonarà que a Catalunya juguem a la botifarra.